søndag 24. februar 2019

Søndagspadling

Skansen - Brennebukta - Blomsterbrua - Skansen. Vær: Frisk bris fra VSV, kast opp i sterk kuling, lettskyet med noen regnskyll, 5-6 grader C.

Vi var bare 6 padlere som møtte opp til søndagspadlinga, sikkert på grunn av de heftige vindkastene. En av de fremmøtte var helt fersk padler. I det han kom ut utenfor bryggene i havnebassenget kom et riktig kraftig vindkast. Han bestemte seg for at forholdene var litt for krevende for hans erfaringsnivå, og gikk iland igjen.
Vi andre padlet opp mot Fagervika, og fortsatte i ly av land ut mot Brennebukta. Forbi Høvringen fikk vi kjenne på noen virkelig drøye vindkast og en og annen brytende bølge. Ved naustet i Brennebukta var det le, og vi slappet av en stund der.Alle var enige om at det bare ville bli et mas og et strev å prøve å komme videre utover mot Trolla, så vi padlet tilbake mot Skansen. Det var mulig å fange en og annen surf på turen innover. Det føltes litt for tidlig å avslutte turen når vi kom til Skansen, så vi padlet kanalen - elva tur-retur. Etterpå ble det kaffe på klubbhuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar