fredag 17. april 2015

Sesongpremiere!

I dag dro jeg på en liten seiltur for første gangen i 2015. Ekstra stas med denne premieren var at jeg fikk flunkende nytt storseil igår.
Seilet virket perfekt tilpasset båten og de ønsker jeg kom med i forbindelse med bestillingen. Nå er det bare å komplettere med litt blokker og tamper, slik at jeg kan få utnyttet potensialet til seilet fullt ut.


Det var herlig å få føle på litt ordentlig seiling igjen! Min lille Västbris ser kanskje litt traust ut, men du verden for en god seilfølelse hun gir! Forholdene var perfekte for en god kryss. Laber til frisk bris, og sjøen hadde ikke rukket å bygge seg noe særlig opp ennå. Begrensningen med Västbrisen kommer tydelig frem hvis vinden er svak og sjøen stor. Da stopper hun fort opp på kryssen, men i dag gikk hun som en drøm.
Når jeg la om kursen til slør ble det mulig å ta seg lunsj. Det er jo bare nydelig å fosse frem med vinden akter om tvers mens man tar seg en kaffe og litt Vossafår.

Trondheim gjør seg godt i fjordperspektiv. Vel inne i havna igjen tok jeg meg tid til å olje en god del av interiøret i salongen. Når jeg syklet hjem var jeg godt ladet opp med båt- og havglede.7 kommentarer:

 1. Buken blir säkert perfekt med lite uthal. Ser välgjort ut!

  SvarSlett
 2. Ja, jag har tro på det här! Skall bli roligt att meka lite... :-)

  SvarSlett
 3. Hei, siden en par måneder er jeg også eier av en liten Västbris. Det er mye som må gjøres med båten men først og fremst trenger jeg også ny storseil og genua. Storseilet ditt ser fantastisk ut! Hvor kjøpte du det og hva var det du betale?

  SvarSlett
 4. Hei, siden en par måneder er jeg også eier av en liten Västbris. Det er mye som må gjøres med båten men først og fremst trenger jeg også ny storseil og genua. Storseilet ditt ser fantastisk ut! Hvor kjøpte du det og hva var det du betale?

  SvarSlett
 5. Hei, siden en par måneder er jeg også eier av en liten Västbris. Det er mye som må gjøres med båten men først og fremst trenger jeg også ny storseil og genua. Storseilet ditt ser fantastisk ut! Hvor kjøpte du det og hva var det du betale?

  SvarSlett
 6. Dear Thorleif!

  Where did you buy the mainsail?

  Fair winds

  SvarSlett
  Svar
  1. Sorry, I didn´t see this until now! I bought it from Ullman sails via the local agent here in Trondheim. Maritimt Kompani in Trondheim designed it, and I think it was sewn in South Africa.

   Slett